Home

Programarea exemenelor - sesiunea de vară 2019

24-06-2019

Pentru a vizualiza programarea examenelor - sesiunea de vară dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Congresul Național al Studenților Economiști din România

13-03-2019

În perioada 5-7 Aprilie 2019 se va desfășura, la Cluj-Napoca, cea de-a patra ediție a Congresului Național al Studenților Economiști din România (CNSER). Tema de anul acesta este intitulată „România, încotro?”, iar prin intermediul oraganizatorii își diresc să aducă în discuție consecințele pozitive sau negative resimțite asupra țării în raport cu evenimentele desfășurate la nivel global... detalii      

Programarea exemenelor - sesiunea de iarnă 2019

14-01-2019

Pentru a vizualiza programarea examenelor - sesiunea de iarnă dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Ultima întâlnire a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Academiei Române

29-11-2018

Marți, 4 decembrie 2018 de la ora 16.00 are loc ultima întâlnire din acest an a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Secției de Științe Economice, Juridice și Sociologie a Academiei Române. Invităm pe această cale, cadrele didactice, studenții, membrii comunității academice sibiene să participe la lucrările subcomisiei. Vor fi prezentate temele: „Ontologia și fenomenologia temporalității”, Lect. univ. dr. Vasile CHIRAEminescu, interdiscplinaritate versus temporalitate”, Prof. univ. dr. Nicolae BULZ. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „Antonie Iorgovan”, Piața Aurel Vlaicu nr. 11 (Clădirea Cinema Arta), etajul 1. Vă așteptăm cu drag!

A patra întâlnire a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Academiei Române

30-10-2018

Marți, 6 noiembrie 2018 de la ora 16.00 are loc cea de-a patra întâlnire a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Secției de Științe Economice, Juridice și Sociologie a Academiei Române. Invităm pe această cale, cadrele didactice, studenții, membrii comunității academice sibiene să participe la lucrările subcomisiei. Vor fi prezentate temele: „Dezvoltarea durabilă: provocări pentru organizații și manageri”, Prof. univ. dr. Hortensia GORSKI „Consumatorul si noile tehnici de informare si comunicare: influențe, efecte si tendințe”, Lect.univ.dr. Mircea FUCIU Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „Antonie Iorgovan”, Piața Aurel Vlaicu nr. 11 (Clădirea Cinema Arta), etajul 1. Vă așteptăm cu drag!

Lideri pentru Justiție a ajuns la a zecea ediție!

28-09-2018

Programul este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilier juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri/companii... detalii      

Examene de licență și disertație - septembrie 2018

14-09-2018

În luna septembrie a acestui an universitatea organizează examene de licență și disertație. Pentru mai multe detalii accesați secțiunile Licență și Disertație.

Programarea exemenelor - sesiunea de toamnă 2018

17-08-2018

Pentru a vizualiza programarea examenelor restante - sesiunea de toamnă dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Examene de licență și disertație - iulie 2018

13-06-2018

În luna iulie a acestui an universitatea organizează examene de licență și disertație. Pentru mai multe detalii accesați secțiunile Licență și Disertație.

Curs festiv

07-06-2018

Luni, 11.06.2018, începând cu orele 16, studenții Facultății de Științe Economice și studenții Facultății de Drept și Științe Administrative ai Universității Româno-Germane din Sibiu vor sărbători încununarea cu succes a anilor de studiu prin participarea la Cursul Festiv.

Vă așteptăm, cu drag!

Întâlnire Subcomisia de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Academiei Române

31-05-2018

Marți, 5 iunie 2018 de la ora 16.00 are loc cea de-a treia întâlnire a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Secție de Științe Economce, Juridice și Sociologie a Academiei Române. Invităm pe această cale, cadrele didactice, studenții, membrii comunității academice sibiene să participe la lucrările subcomisiei. Vor fi prezentate temele: „Rational Choice as a Virtual Network of Networks - Understanding of Power, Violence and Justice (dis)Balance”, Prof. univ. dr. Nicolae BULZ „Quality of Life as a Virtual Network - Humans’ Work-Family (dis)Balance”, Ambasador dr. Valeriu TUDOR (Președinte al Comisiei de Cibernetică Socio-Economică) Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „Antonie Iorgovan”, Piața Aurel Vlaicu nr. 11 (Clădirea Cinema Arta), etajul 1. Vă așteptăm cu drag!

Programarea exemenelor - sesiunea de vară 2018

29-05-2018

Pentru a vizualiza programarea examenelor pentru sesiunea de vară dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Sesiunea anuală a Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu” – ediția 2018

23-05-2018

În perioada 25-26 mai 2018, se desfăşoară Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice cu tema Valenţe contemporane ale raportului dintre administraţie, justiţie şi politică, organizată de Institutul de Științe Administrative „Paul Negulescu”, Institutul de Drept Public şi Ştiinţe Administrative al României și Universitatea Româno-Germană din Sibiu. Pentru informații suplimentare accesați link-ul alăturat... detalii      

Întâlnire Subcomisia de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Academiei Române

28-03-2018

Marți, 3 aprilie 2018 de la ora 16.00 are loc cea de-a doua întâlnire a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Secție de Științe Economce, Juridice și Sociologie a Academiei Române. Invităm pe această cale, cadrele didactice, studenții, membrii comunității academice sibiene să participe la lucrările subcomisiei. Vor fi prezentate temele: „Procesul lui Iisus Hristos din perspectiva Codului de procedură penală”, Preot, asist.univ.drd. Florin Ucă, Universitatea Româno-Germană din Sibiu „Umorul ca punte între logic și illogic: perpetuum mobilae al intelectului”, Prof.univ.dr. Liviu Modran, Facultatea de Inginerie, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „Antonie Iorgovan”, Piața Aurel Vlaicu nr. 11 (Clădirea Cinema Arta), etajul 1. Vă așteptăm cu drag!

Vrei să fii antreprenor și să obții finanțarea afacerii tale din fonduri europene?

19-02-2018

Universitatea Româno-Germană din Sibiu te invită să te înscrii la cursul de Competențe antreprenoriale, pe care îl organizează în cadrul proiectului cu finanțare europeană, Start in business... detalii      

Subcomisia de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Academiei Române la U.R.G.S.

05-02-2018

Marți, 6 februarie 2018 de la orele 16.00 are loc prima întâlnire a Subcomisiei de Cibernetică Socio-Economică din cadrul Secție de Științe Economce, Juridice și Sociologie a Academiei Române. Invităm pe această cale cadrele didactice, studenții, membrii comunității academice sibiene să participe la o serie de prezentări. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „Antonie Iorgovan”, Piața Aurel Vlaicu nr. 11 (Clădirea Cinema Arta), etajul 1. Vă așteptăm cu drag!

Proiectul Start in business la început de drum

19-01-2018

 

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a demarat în 15 ianuarie a.c. implementarea proiectului Start in business alături de Sand Mar Consulting SRL, în calitate de lider de parteneriat și Universitatea Dimitrie Cantemir din Tg. Mureș și Camera de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de parteneri. Obiectivul general al proiectului este formarea și dezvoltarea profesională în domeniul antreprenoriatului... detalii      

 

 

 

 

Examene de licență și disertație - februarie 2018

19-01-2018

În luna februarie a acestui an universitatea organizează examene de licență și disertație. Pentru mai multe detalii accesați secțiunile Licență și Disertație.

Sărbători Fericite și La mulți ani!

21-12-2017

 

Colectivul Universității Româno-Germane din Sibiu vă urează ca magia sărbătorilor de iarnă să vă aducă în suflet, bucurie, speranță și iubire, precum și un Nou An cu împliniri și sănătate!

 

 

 

 

Programarea exemenelor - sesiunea de iarnă 2018

20-12-2017

Pentru a vizualiza programarea examenelor pentru sesiunea de iarnă dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018

29-09-2017

Universitatea Româno-Germană din Sibiu are deosebita plăcere de a vă invita luni, 2 octombrie 2017, începând cu orele 11:00, la deschiderea anului universitar 2017-2018. Festivitatea va avea loc la sediul universității din Sibiu, Str. Rîului nr. 23, în Auditorium „Antonie Iorgovan”.
Vă așteptăm cu drag!

Examene de licență și disertație - septembrie 2017

14-09-2017

În perioada 25-27.09.2017 universitatea organizează examene de licență și disertație. Pentru mai multe detalii accesați secțiunile Licență și Disertație.

Programarea exemenelor - sesiunea de toamnă 2017

06-09-2017

Pentru a vizualiza programarea examenelor restante - sesiunea de toamnă dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Examene de licență și disertație - iulie 2017

08-06-2017

În perioada 24-27.07.2017 universitatea organizează examene de licență și disertație. Pentru mai multe detalii accesați secțiunile Licență și Disertație.

Programarea exemenelor - sesiunea de vară 2017

06-06-2017

Pentru a vizualiza programarea examenelor pentru sesiunea de vară dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Oportunități directe de joburi

12-05-2017

Dragi studenti,

Vă invităm cu drag la întâlnirea cu reprezentanții firmei Sykes, colaboratori ai U.R.G.S., pentru a afla de la aceștia oportunități directe de joburi și noutăți despre piața muncii. Necunoscătorii îi spun „Specialist Informații Clienți”, dar pentru prieteni, job-ul se numește CSR. Obișnuit să fie rezolvator de probleme, a cunoscut sute de oameni, pe care i-a ajutat să comunice în limba străină favorită cu persoane din toată lumea. Săptămâna aceasta, CSR vizitează facultatea ta, cu o ofertă de nerefuzat: mediu de muncă tânăr și dinamic, oportunități de dezvoltare și program flexibil part-time.

 

 

Curs Inspector (referent) resurse umane

06-04-2017

Marți, 11.04.2017 de la orele 16:00 va debuta cursul de specializare Inspector (referent) resurse umane. Studenții interesați de acest curs pot afla mai multe informații de la secretariatul universității, prin transmiterea unui email pe adresa cursuri.extra@roger-univ.ro. Înscrierile se fac până vineri, 07.04.2017, orele 15:00 la secretariatul URGS, iar actele necesare pentru înscriere sunt: copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie – după caz, copie act de identitate și adeverință de la medicul de familie.

Programarea exemenelor - sesiunea de iarnă 2017

22-12-2016

Pentru a vizualiza programarea examenelor pentru sesiunea de iarnă dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Sărbători Fericite și La mulți ani!

22-12-2016

 

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă dorește Sărbători pline de bucurii, sănătate și împliniri alături de cei dragi!

 

 

 

 

Termen prelungit pentru concursul de eseuri

09-12-2016

Termenul pentru depunerea eseurilor privind concursul organizat de Universitatea Româno-Germană din Sibiu a fost prelungit până miercuri, 14.12.2016, orele 10:00. În plus s-au stabilit și premiile oferite... detalii      

Concurs de eseuri cu tema Hermannstadt – Meine Karrierestadt

03-11-2016

Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează Concursul de Eseuri cu tema Hermannstadt – Meine Karrierestadt. Concursul se adresează tuturor studenților U.R.G.S. care doresc să își dezvolte abilitățile de exprimare în limba germană... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a deschis anul universitar 2016-2017

03-10-2016

Universitatea Româno-Germană din Sibiu (U.R.G.S.) a sărbătorit luni, 3 octombrie 2016, deschiderea anului universitar 2016-2017, la sediul universității din Sibiu, în prezența cadrelor didactice universitare, a studenților și a reprezentanților autorităților locale și comunității de afaceri sibiene. Vezi galeria foto și comunicatul de presă.

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2016-2017

27-09-2016

Universitatea Româno-Germană din Sibiu are deosebita plăcere de a vă invita luni, 3 octombrie 2016, începând cu ora 11:00, la deschiderea anului universitar 2016-2017. Festivitatea va avea loc la sediul universității din Sibiu, Str. Rîului, nr. 23, în Auditorium „Antonie Iorgovan”. Vă așteptăm cu drag!

Admitere - septembrie 2016

22-09-2016

În cadrul ședinței Senatului universitar, care s-a desfășurat marți, 20.09.2016, s-a decis prelungirea perioadei de înscriere la admitere pentru sesiunea septembrie până la data de 30.09.2016. Programul de înscrieri este: luni-vineri, între orele 9:00 - 18:00. Vă așteptăm!

Examene de licență și disertație - septembrie 2016

08-09-2016

În perioada 19-23.09.2016 universitatea organizează examene de licență și disertație. Pentru mai multe detalii accesați secțiunile Licență și Disertație.

Programarea restanțelor - sesiunea de toamnă 2016

11-08-2016

Pentru a vizualiza programarea restanțelor dați click pe link-ul alăturat... detalii      

Preînscriere online admitere U.R.G.S. 2016

27-07-2016

Preînscrierea ONLINE este un formular care oferă candidaților posibilitatea de a se preînscrie la programele de studii universitare de licență și masterat din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu, în cursul lunii august.

Pentru a completa formularul de preînscriere, accesați butonul sau

Conferința internațională DAAD la Sibiu

01-07-2016

În zilele de 28 și 29 octombrie 2016 se va desfășura la Sibiu, în Sala Oglinzilor din cadrul Forumului Democrat al Germanilor din România, conferința cu tema: Centre culturale ale minorității germane și perspective profesionale în întreprinderile vorbitoare de germană. Conferința este organizată de către lectorul DAAD la Sibiu, Dr. Ellen Tichy, în cooperare cu Prof. Dr. Katarzyna Lasatowicz de la Universitatea din Opole (Polonia) și Prof. Dr. Thorsten Roelcke de la Universitatea Tehnică din Berlin (Germania)... detalii      

Programarea exemenelor - sesiunea de vară 2016

26-05-2016

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Sesiunea anuală a Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu” – ediția 2016

26-05-2016

În perioada 27-28 mai 2016, se desfăşoară Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice cu tema Administraţia şi justiţia în secolul XXI. Realităţi, perspective, provocări, organizată de Institutul de Științe Administrative „Paul Negulescu” și Universitatea Româno-Germană din Sibiu. Deschiderea evenimentului... detalii      

Ședința Solemnă a Senatului U.R.G.S. - Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa

23-05-2016

Marți, 24 mai 2016 începând cu orele 12.00 va avea loc Sedința Solemnă a Senatului U.R.G.S. pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof.univ.dr. Radu Bălănescu. Evenimentul va avea loc la sediul Universității în sala E6 - Auditorium „Antonie Iorgovan”, Sibiu, Str. Râului, nr. 23. Vă așteptăm cu drag!... detalii      

Studenții U.R.G.S. la Universitatea Internațională de Vară 2016

13-05-2016

În perioada 3-6 mai 2016, a avut loc cea de a VIII-a ediție a Universității Internaționale de Vară. Evenimentul din acest an este cel de al IV-lea realizat în parteneriat cu Wilhelm Löhe Hochschule (WLH) din Fürth și Diakonie Neuedettelsau din Germania și a avut ca temă principală Social management by valued-based organisations in Europe – succesful or outdated?... detalii      

U.R.G.S. vă urează Sărbători de Paști pline de bucurie și lumină!

27-04-2016

 

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă liniște în suflet, armonie în casă și în gând, sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi!

 

 

 

 

 

Curs de comunicare în limba germană

13-04-2016

Acest curs se adresează persoanelor care doresc să dobândească acele cunoştinţe necesare de comunicare verbală şi conversaţie (vorbit, ascultat), de vocabular şi gramatică, de citire şi de comunicare scrisă în limba germană. Programa cuprinde atât elemente de vocabular, gramatică aplicată, cât şi exerciţii de comunicare, scris şi vorbit... detalii      

 

 

 

 

 

 

 

Acordarea de titluri academice onorifice la U.R.G.S.

24-03-2016

Senatul Universitar al Universității Româno-Germane din Sibiu se întrunește în Ședință solemnă pentru acordarea titlurilor academice onorifice Doctor Honoris Causa și Senator de onoare.

Ședința solemnă va începe la orele 12:00 cu acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului Gl.bg. prof.univ.dr.ing. Ghiță Bârsan, Rectorul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, continuând apoi de la orele 13:30 cu acordarea titlului de Senator de Onoare domnului lect.univ.dr. Marius Mazilu.

Evenimentul va avea loc la sediul Universității Româno-Germane din Sibiu, din Str. Rîului, nr. 23, în Auditorium „Antonie Iorgovan”.

Interviu cu doamna Elisabeta Boțian în Turnul Sfatului

08-03-2016

Doamna Elisabeta Boțian, noul rector ales al universității, a acordat un interviu reprezentanților redacției Turnul Sfatului (ediția on-line) pe care îl puteți citi urmând link-ul alăturat... detalii      

Alegeri pentru funcția de rector

19-02-2016

Joi, 18 februarie 2016, au avut loc alegerile pentru funcția de rector în cadrul U.R.G.S. În această funcție a fost aleasă doamna conf.univ.dr. Elisabeta Boțian, unic candidat la alegeri, respectiv actualul decan al Facultății de Drept și Științe Administrative... detalii      

Seminar Job Hunting „Tu alegi angajatorul”

12-01-2016

Asociația Job în Sibiu organizează miercuri, 13 ianuarie 2016, orele 18:00 în incinta Universtății Româno-Germane din Sibiu (sala P1) seminarul cu tema „Tu alegi angajatorul”. Evenimentul îl are ca moderator pe Marius Jeler, consultant resurse umane... detalii      

Programarea exemenelor - sesiunea de iarnă 2016

18-12-2015

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

ROGER CARTOONS - Balul bobocilor 2015

08-12-2015

Astăzi, 08.12.2015, orele 19 în Oldies Pub Live Music, Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează Balul Bobocilor - ediția 2015. Perechile vor fi costumate în personaje din desene animate cum ar fi: Cruella și Garfield, Minnie și Mickey, Jasmine și Aladin, Albă ca Zăpada și Johnny Bravo.

Dacă doriți să participați la o distracție pe cinste, vă așteptăm cu drag!

 

 

 

 

A.J.O.F.M SIBIU organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

08-12-2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni)... detalii      

Laurențiu-Cosmin Balcu, senator de onoare al Universității Româno-Germane din Sibiu

02-12-2015

Universitatea Româno-Germană din Sibiu are deosebita plăcere de a anunța că în data de 3 decembrie 2015, începând cu orele 12.00 va avea loc Ședința Solemnă a Senatului U.R.G.S. în vederea acordării titlului de Senator de Onoare al U.R.G.S. domnului Laurențiu-Cosmin Balcu, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu.
Vă așteptăm cu drag!

Participă la studiul trendence Graduate Barometer 2016 – ediţia europeană!

02-12-2015

Sondajul de opinie derulat de Institutul trendence - Graduate Barometer Europe 2016/Barometrul Absolvenţilor din Europa 2016! se desfăşoară online în limba engleză şi franceză şi este rapid şi uşor de completat. În plus, aveți șansa de a câștiga prin tragere la sorți 5 vouchere x 500 euro sau 10 vouchere x 100 euro... detalii      

Examene de licență și disertație - februarie 2016

24-11-2015

Detalii privind organizarea examenelelor de licență și disertație din sesiunea februarie 2016 sunt disponibile în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Conferința Științifică Internațională a Universitații Româno-Germane din Sibiu

19-11-2015

În perioada 20-21 noiembrie 2015, Universitatea Româno-Germană din Sibiu va fi gazda celei de a 15-a ediții a Conferinței Științifice Internaționale. Anul acesta, tematica științifică este focalizată pe Strategia Europa 2020 – Implicații Economice și Sociale. Nu mai puțin de 11 țări vor fi... detalii      

Conferința finală a proiectului POSDRU „Construiește-ți cetatea carierei...”

20-10-2015

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, împreună cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia în calitate de beneficiar şi ASPIT&C, partener, au plăcerea de a vă invita la conferinţa finală a proiectului „Construieste-ţi cetatea carierei prin stagii de practică! În memoria Prof. Univ F. Stremtan”, ID POSDRU/161/2.1/G/141047... detalii      

Ziua Mondială a Educației

05-10-2015

Începând din anul 1994, UNESCO a stabilit ca Ziua Mondială a Educației să fie celebrată în fiecare an pe data de 5 octombrie. Evenimentul este menit să ne ne reamintească faptul că o educație de calitate reprezintă cheia unui succes garantat. În acestă zi deosebită, ținem să le mulțumim tuturor profesorilor care, înainte de orice, pun suflet în procesul de predare.

BUZZ!Camp, la a doua generație de studenți

05-10-2015

București, 30.09.2015. Cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți a dat startul înscrierilor din această toamnă. Aflat la a 14-a ediție, evenimentul BuzzCamp va ajunge de această dată în 11 orașe (Brașov, Sibiu, București, Ploiești, Iași, Cluj, Timișoara, Bacău, Constanța, Pitești și Craiova)... detalii      

Deschiderea festivă a anului universitar 2015/2016

29-09-2015

Universitatea Româno-Germană din Sibiu deschide luni, 05.10.2015 porțile noului an universitar 2015 – 2016 pentru boboci, studenți, masteranzi, părinți și cadre didactice. Vă invităm să sărbătoriți alături de noi acest început de an academic de la orele 11.00 în Amfiteatrul E6 (Sibiu, Str. Rîului nr. 23). Vă așteptăm cu drag!

Examene de licență și disertație - septembrie 2015

17-06-2015

Detalii privind organizarea examenelelor de licență și disertație din sesiunea septembrie 2015 sunt disponibile în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Programarea restanțelor - sesiunea de toamnă 2015

09-09-2015

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Conferința de lansare a proiectului „Te implici, înveți, câștigi prin stagii de practică!

10-07-2015

Universitatea Româno-Germană din Sibiu în parteneriat cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” anunță lansarea oficială a proiectului „Te implici, înveți, câștigi prin stagii de practică!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!”... detalii      

Florian Nicolae, Senator de Onoare al U.R.G.S.

19-06-2015

Marți, 16 iunie 2015, în cadru restrâns dar cu mare încărcătură emoțională, Universitatea Româno-Germană din Sibiu a acordat titlul de Senator de Onoare Domnului Florian Nicolae, personalitate marcantă a vieții comunității giurgiuvene și a mediului academic al U.R.G.S... detalii      

Examene de licență și disertație - iulie 2015

17-06-2015

Detalii privind organizarea examenelelor de licență și disertație din sesiunea iulie 2015 sunt disponibile în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Ultimele înscrieri la BuzzCamp!

11-05-2015

Inspire Group a început numărătoarea inversă pentru cea de-a 13-a ediție BuzzCamp! Peste 200 de tineri și-au luat deja cetățenia de BuzzCamperi. Dacă nu te-ai înscris, rezervă-ți locul pe http://buzzcamp.ro/event/sibiu/inscriere/. Vino cu gasca de prieteni la eveniment și BuzzCamp te scoate la bere. Gasca cea mai mare va fi câștigatoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele găștii tale și numele prietenilor care te vor insoți la eveniment. Pentru a intra în competiție, înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 12 mai, ora 23:59. Iți dăm întâlnire la BuzzCamp!... detalii      

Conferință internațională sub egida UNESCO

22-04-2015

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea Institutului Internațional de Management al Moldovei IMI-NOVA, în perioada 23-24.04.2015, se desfășoară la Chișinău, Republica Moldova și conferința, sub egida UNESCO, cu titlul Internationalisation et professionnalisation de l’enseignement supérieur: état de lieux et perspectives. Cu această ocazie din partea Universității Româno-Germane din Sibiu participă, cu comunicări științifice, rectorul URGS Prof.univ.dr.h.c. Gheorghe Bichicean, Conf.univ.dr. George Bălan și Conf.univ.dr. Alexandru Hampu... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă urează un Paște Fericit!

10-04-2015

 

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă linişte în suflet, sănătate, fericire şi împliniri! Hristos a Înviat!

 

 

 

 

 

StartUp Program - Competiția Compania Anului 2015

02-03-2015

Ești student și vrei să începi o afacere? Ai o idee de afacere și nu ai banii necesari să o demarezi? Înscrie ideea în concursul StartUp și poți câștiga 15.000 euro. Mai multe detalii la: www.startup.jaromania.org... detalii      

Examene de licență și disertație - februarie 2015

13-02-2015

Informații despre examenele de licență și disertație din sesiunea februarie 2015 pot fi vizualizate în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Participă la studiul trendence Graduate Barometer 2015 – ediţia europeană!

20-01-2015

Sondajul de opinie derulat de Institutul trendence - Graduate Barometer Europe 2015/Barometrul Absolvenţilor din Europa 2015! se desfăşoară online în limba engleză şi franceză şi este rapid şi uşor de completat. În plus, poţi participa la această ediţie într-un mod confortabil şi sigur şi prin intermediul unui dispozitiv mobil (smartphone, tabletă, etc.)... detalii      

Programarea examenelor

19-12-2014

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Sărbători Fericite și La multi ani!

16-12-2014

 

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă dorește Sărbători pline de bucurii, sănătate și împliniri alături de cei dragi!... detalii      

 

 

 

 

 

25 de ani de la declanșarea Revoluției din 1989 - expoziție tematică de carte

16-12-2014

Astăzi, 16 decembrie 2014, se împlinesc 25 de ani de la declanșarea Revoluției din ‘89, având ca rezultat prăbușirea regimului comunist. Cu această ocazie, vă invităm la vernisarea expoziției tematice de carte, care va avea loc în săptămâna 15-19 decembrie 2014, în holul Universității Româno-Germane din Sibiu (lângă secretariat) și la demisol, lângă bibliotecă. Vă aștaptăm cu drag!

Să fim darnici împreună - Flohmarkt Caritabil

27-11-2014

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă așteaptă la FLOHMARKT CARITABIL în perioada 08-12 decembrie 2014, între orele 08:00-17:00, în Sala P1 (parter). Donațiile - cărți, haine, jucării, muzică, bijuterii, decorațiuni, alimente neperisabile, cosmetice, etc. - se primesc până în data de 05.12.2014 la sediul U.R.G.S. din Sibiu, Str. Rîului nr. 23. Produsele strânse pot fi apoi achiziționate la prețuri simbolice - 1, 2, 5, 10 lei - iar banii vor înfrumuseța sărbătorile de iarnă ale persoanelor mai puțin fericite. Să fim darnici împreună!... detalii      

 

 

Conferința intermediară în cadrul proiectului POSDRU - „Construiește-ți cetatea carierei...”

11-11-2014

Miercuri, 12.11.2014, începând cu orele 10.00, Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă așteaptă la Conferința Intermediară din cadrul proiectului POSDRU: „Construiește-ți cetatea carierei prin stagii de practică! In memoria Prof. Univ. F. Stremțan”. În cadrul conferinței... detalii      

ERASMUS+ - Ziua porților deschise la U.R.G.S.

11-11-2014

Joi, 27.11.2014, începând cu orele 12.00, are loc Ziua Porților Deschise în cadrul programului de mobilități studențești Erasmus+. Evenimentul are loc la sediul Universității Româno-Germane din Sibiu, str. Rîului nr. 23... detalii      

 

 

 

 

 

 

 

 

A XIV-a Conferință Științifică Internațională a Universitații Româno-Germane din Sibiu

28-10-2014

 

Joi și vineri (30-31 octombrie 2014) Universitatea Româno-Germană din Sibiu este gazda celei de 14-a Conferințe Științifice Internaționale a U.R.G.S. Evenimentul din acest an este organizat în parteneriat cu Wilhelm Löhe Hochschule für angewandte Wissenschaften din Fürth, Diakonie Neuendettelsau, Germany, Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA), Moldova și Universite Paris 13, France... detalii      

 


Ia-ți cetățenia BuzzCamp! Au început înscrierile pentru BuzzCamp Sibiu

23-10-2014

BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, revine pe 13 noiembrie, la Hotel Continental din Sibiu. Studenții și tinerii absolvenți vor fi puși față în față cu companii de top, speakeri motivaționali și persoane publice venite special pentru... detalii      

Târg de cariere

20-10-2014

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, continuă activitatea de consiliere și orientare în carieră din cadrul proiectului: „Construiește-ți cetatea carierei prin stagii de practică! În memoria Prof. Univ F. Stremtan”, POSDRU/161/2.1/G/141047. Astfel, vă învităm în perioada 22–23 octombrie 2014 la Târgul de cariere (www.targuldecariere.ro) organizat la Centrul de Afaceri din Sibiu... detalii      

Deschiderea anului universitar 2014-2015, Inaugarea noului sediu și Ziua porților deschise

27-09-2014

 

Universitatea Româno-Germană din Sibiu are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea anului universitar 2014-2015! Evenimentul va avea loc în data de 06 octombrie 2014, începând cu orele 11:00, în sala Amfiteatru (E6) din Str. Rîului nr. 23... detalii      

 

 

 

 


Examene de licență și disertație - octombrie 2014

18-09-2014

Informații despre examenele de licență și disertație din sesiunea octombrie 2014 pot fi vizualizate în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Bazar cu lucruri gratis

16-09-2014

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, între orele 10-17, are loc “BAZARUL CU LUCRURI GRATIS“, ediția a VI-a, la noul sediu al Universităţii Româno-Germane din Sibiu din Str. Rîului nr. 23, sala P1-Parter la iniţiativa Departamentului de Binefaceri, sprijinită de platforma LucruriGratis.ro... detalii      

Programarea restanțelor - sesiunea de toamnă 2014

04-09-2014

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

ADMITERE 2014 LA RO-GER!

18-07-2014

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vine în sprijinul tinerilor absolvenți de liceu și de studii de masterat prin organizarea a două centre de admitere în sesiunea din luna iulie 2014:

      • Centrul de înscriere 1 – Str. Rîului nr. 23
      • Centrul de înscriere 2 – Str. Calea Dumbrăvii nr. 28 – 32!... detalii      

Examene de licență și disertație - iulie 2014

26-06-2014

Informații actualizate despre examenele de licență și disertație din sesiunea iulie 2014 pot fi vizualizate în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Curs Festiv - promoția 2014

16-06-2014

Miercuri, 18 iunie 2014, începând cu orele 10.00 va avea loc Cursul Festiv al Promoției 2014. Evenimentul se va desfășura la Cinema Arta și va reuni specializările Drept, CIG, ECTSMC, Management și Marketing la ultimul curs de pe băncile facultății.

 


Acord de colaborare cu Universitatea Tehnologică din Czestochowa

02-06-2014

În perioada 28-30.05.2014, domnul Conf.univ.dr. George Bălan, prorector al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, a efectuat o vizită oficială la Czestochowa University of Technology, Polonia, pentru semnarea contracului de colaborare cu această universitate... detalii      

Conferința de lansare a proiectului „Cetatea Carierei

21-05-2014

 

Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează vineri 30.05.2014, ora 9:30, conferința de lansare a proiectului „Construiește-ți cetatea carierei prin stagii de practică! În memoria prof.univ.dr. F. Stremțan.” Evenimentul va avea loc în Sibiu, Piața Aurel Vlaicu nr. 11-12 în sala Auditorium „Antonie Iorgovan”... detalii      

 

 

 


A început „Caravana U.R.G.S.

21-05-2014

 

Azi 21.05.2014 a pornit la drum „Caravana U.R.G.S.” care se va desfășura, în perioada următoare, în cadrul liceelor sibiene.

Prima oprire a avut loc la Colegiul Agricol „D.P. Barcianu”, iar următoarele deplasări vor fi făcute la Colegiul Economic „George Barițiu” și la Colegiul Tehnic Energetic.

 

 


Programarea examenelor - sesiunea de vară 2014

20-05-2014

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

9 mai, ziua de naștere a unui nou acord de cooperare

13-05-2014

09 mai 2014 nu a însemnat, pentru Universitatea Româno-Germană din Sibiu și pentru Wilhelm Löhe Hochschule din Germania, doar sărbătoarea oficială a Uniunii Europene ci și ziua de naștere a unei noi colaborări.

O nouă uniune, de data aceasta la nivelul a două instituții de învățământ superior, s-a format prin semnarea unui tratat de cooperare între Universitatea Româno-Germană din Sibiu și Wilhelm Löhe Hochschule din Germania... detalii      

Rectorul Universității Româno-Germane din Sibiu, Doctor Honoris Causa al Institutului Internațional de Management din Chișinău

05-05-2014

Ziua de vineri, 25 aprilie 2014, a reprezentat un prilej de bucurie pentru comunitatea academică a Universității Româno-Germane din Sibiu. Încununare a întregii activități didactice și de cercetare, rectorului U.R.G.S., prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa al Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA) din Chișinău... detalii      

„1 Mai la mare”

28-04-2014

Biroul de Turism pentru Tineret lansează o ofertă specială pentru perioada 1-4 mai care se adresează studențiilor și nu numai. Anul acesta ne-am propus să promovăm litoralul românesc și să transformăm conceptul de „1 Mai la mare” într-un eveniment memorabil al noului sezon estival... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă urează un Paște Fericit!

16-04-2014

 

 

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă linişte în suflet, sănătate, fericire şi împliniri! Hristos a Înviat!

 

 

 

 

 

Expoziție de fotografii de epocă

04-04-2014

În perioada 10 aprilie – 03 mai 2014, Institutul Francez împreună cu Centrul Ceh organizează Expoziția de fotografii de epocă unicat ale lui Josef Koudelka ”Invazia 68 Praga”. Expoziția va fi organizată și va putea fi vizitată la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu – Galeria de Artă Contemporană, str. Tribunei nr. 6... detalii      

Numărul 6 al Buletinului Informativ al U.R.G.S.

02-04-2014

Odată cu venirea primăverii vine și cea de a șasea ediție a Buletinului Informativ al Universității Româno-Germane din Sibiu. În acest număr veți regăsii informații despre programul Școala Altfel derulat în parteneriat cu liceele sibiene, Strategia Europa 2020 – provăcări și răspunsuri și multe alte lucruri interesante... detalii      

Burse de merit și de studiu pentru studenții U.R.G.S.

31-03-2014

Semestrul al doilea al anului universitar 2013–2014 a debutat cu vești bune pentru studenții Universității Româno-Germane din Sibiu. Cu ocazia Ședinței Senatului din 25 martie 2013 au fost acordate 4 burse de merit „Andrei Bichicean” și 2 burse de studiu de 1 semestru la Wilhelm Löhe Hochschule für angewandte Wissenschaften (WLH), din Fürth Germania... detalii      

Studenții Ro-Ger în practică internațională ERASMUS

24-03-2014

6 studenți ai Universității Româno-Germane din Sibiu participă începând cu 20 martie 2014, timp de 3 luni, la un stagiu de practica finanțat prin programul european de mobilitate studențească ERASMUS. Activitatea de practică se derulează în cadrul Diakonie Neuendettelsau, una dintre cele mai mari instituții de asistență socială din landul Bavaria... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă urează o primăvară frumoasă!

28-02-2014

Sărbătoarea primăverii să vă aducă bucurie, speranță, optimism, multe împliniri, sănătate și fericire alături de cei dragi!

 

 

 

 

 

 

Programarea examenelor - restante

07-02-2014

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Universitatea Româno-Germană în cotidianul Die Welt

29-01-2014

Valoarea de necontestat pe care Universitatea Româno-Germană o are în mediul academic al cetății sibiene este din nou recunoscută. De data aceasta de către prestigiosul cotidian german Die Welt. În ediția din data de 25 ianuarie 2014, cotidianul Die Welt a publicat un amplu articol în care a creionat cu acuratețe realitatea burgului sibian și avantajele pe care acesta le oferă investitorilor germani. Cererea de forță de muncă calificată și vorbitoare de limbă germană este în continuă creștere atât la nivelul Județului Sibiu cât și la nivelul întregii regiuni, redactorul ziarului german punctând că la acest aspect, Sibiul se poate mândri. Vezi intregul articol aici      

Legea Educației Naționale - 01 februarie 2014

29-01-2014

De la intrarea sa în vigoare, Legea nr. 1/2011 a educaţiei naţionale a suferit mai multe modifcări şi completări, ultima dintre acestea producându-se prin O.U.G. nr. 117/2013... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu investește în viitor

16-01-2014

Universitatea Româno-Germană din Sibiu este de peste 15 ani o prezență constantă în învățământul universitar sibian, activând în scopul dezvoltării cercetării științifice și a educației sibiene... detalii      

Programarea examenelor - sesiunea de iarnă 2014

20-12-2013

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Proiectul Studenții în dialog pentru comunitate

29-11-2013

În perioada 21 – 23 noiembrie 2013, Universitatea Româno-Germană din Sibiu a fost gazda unor evenimente culturale și științifice cu impact la nivel local, regional și internațional. Acestea au adus în prim-plan importanța unui dialog deschis și direct între diverși actori din cadrul comunității sibiene, reunind astfel cadre didactice, reprezentanți ai administrației publice locale, studenți și elevi. Proiectul a făcut parte din Agenta Culturală Sibiu SMART 2013 a Casei de Cultură a Municipiului Sibiu... detalii      

Conferința Științifică Internațională 2013

29-11-2013

22–23 Noiembrie 2013 a constituit pentru Universitatea Româno Germană din Sibiu un nou prilej pentru dezbaterea unor probleme de actualitate în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Conferinței Științifice Internaționale organizată în parteneriat cu Institutul Internațional de Management (IMI–NOVA) din Republica Moldova și Institutul Universitar de Tehnologie din Saint-Denis – Universitatea Paris 13 din Franța... detalii      

Studenții în dialog pentru comunitate – Sibiu SMART 2013

15-11-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu derulează în perioada 21-23 noiembrie 2013 proiectul Studenții în dialog pentru comunitate, înscris pe Agenda Culturală Sibiu SMART 2013. Proiectul urmărește facilitarea unor întâlniri și discuții față-în-față între studenții și liceenii sibieni, pe de o parte, și specialiști ai pieței muncii – cadre didactice, reprezentanți ai administrației publice locale, oameni de afaceri etc., pe de altă parte... detalii      

Prof.univ.dr.hab. Valentin Răilean – Doctor Honoris Causa al U.R.G.S.

15-11-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu va acorda vineri, 22 noiembrie 2013, de la orele 12:00, titlul de Doctor Honoris Causa domnului Prof.univ.dr.hab.acad. Valentin Răilean, rector al Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA) din Republica Moldova, ca recunoaștere a îndelungatei sale activități științifice și de cercetare. Evenimentul va avea loc în cadrul Conferinței Științifice Internaționale a Universității Româno-Germane din Sibiu ediția 2013.

VENI, VIDI, VICI!

12-11-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a fost reprezentată cu succes la prima ediţie a Student Smart Cup 2013, desfăşurată la Sala Transilvania în data de 9 noiembrie 2013. Echipa de fotbal Roger Volare a învins categoric echipa similară a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului de campioană naţională universitară la fotbal, câştigând trofeul. Bravo băieţi, suntem mândri de voi!... detalii      

Consurs ERASMUS

05-11-2013

ANPCDEFP lanseaza concursul de povești privind cea mai frumoasa experiență de mobilitate. Ești sau ai fost în mișcare? Simți și poți argumenta că această experiență ți-a schimbat viața? Și poate că nu numai ție, ci și celor din jur? Spune-ne povestea ta!... detalii      

Două evenimente, o singură universitate.

21-09-2013

Vizita pe care rectorul Universității Româno-Germane din Sibiu, Prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean, a efectuat-o în perioada 10-11 octombrie 2013 la Suceava a avut un dublu rol... detalii      

BuzzCamp revine la Sibiu

14-10-2013

Vrei să ai succes? Vrei să lucrezi într-o companie de top? Vrei să întâlnești și să stai de vorbă cu oameni de succes? Dacă răspunsul tău este „DA” la cel puțin una dintre întrebări, atunci te așteptăm la BUZZ!Camp! De ce? Pentru că este cel mai complet și complex eveniment de dezvoltare personală și profesională, adresat tinerilor cu potențial. Intră pe www.buzzcamp.ro/event... detalii      

Deschiderea anului universitar 2013-2014 - (ACTUALIZARE ORA)

26-09-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, alături de celelalte universități sibiene, are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea anului universitar 2013-2014! Evenimentul va avea loc în data de 30 septembrie, începând cu orele 19:00, la Facultatea de Inginerie „Herman Oberth” cu intrare din B-dul Victoriei.
Vă așteptăm cu drag!

Ediția a V-a a Universității Internaționale de Vară la U.R.G.S.

01-07-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în parteneriat cu Wilhelm Löhe Hochschule din Fürth, Germania și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, organizează în perioada 1-5 iulie 2013 UNIVERSITATEA INTERNAȚIONALĂ DE VARĂ – ediția a V-a, cu tema... detalii      

Un nou partener ERASMUS – Universitatea Castilla - La Mancha

01-07-2013

În data de 21 iunie 2013 Universitatea Româno-Germană din Sibiu a primit vizita domnului prof.dr.d. Emilio Nieto Lopez, Decan al Facultății de Științe ale Educației din cadrul Universității Castilla - La Mancha... detalii      

Curs festiv pentru absolvenții Universității Româno-Germane din Sibiu

12-06-2013

Absolvenții Universității Româno-Germane din Sibiu vor sărbători joi, 23 iunie 2013, finalizarea cu succes a studiilor universitare de licență. Cursul festiv va avea loc începând cu orele 11:00, în sala Cinematografului Arta din Sibiu. În cadrul acestei festivități, va avea loc și tradiționala ceremonie de predare a cheii Universității generației următoare de studenți.

Consulul General al Germaniei la Sibiu Thomas Gerlach, Senator de Onoare al Universității Româno-Germane din Sibiu

12-06-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a acordat titlul de Senator de Onoare Excelenței Sale Thomas Gerlach, Consul General al Republicii Federale Germania la Sibiu, în cadrul Ședinței solemne a Senatului Universitar care a avut loc în data de 6 iunie 2013... detalii      

Programarea examenelor restante - sesiunea de vară 2013

10-06-2013

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

21-24.05.2013 - International scientific and practical conference, Alushta, Crimeea

29-05-2013

Ca urmare a invitaţiei primite din partea Universităţii Tehnice Naţionale din Kharkov semnată de Alexandr ROMANOVSKY, prorector al universitatii,  domnul conf.univ.dr.George Bălan, prorector al Universităţii Româno - Germane din Sibiu, a participat la International scientific and practical conference... detalii      

15 ani de la înființarea Universității Româno-Germane din Sibiu

24-05-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a împlinit anul acesta 15 ani de la înființare. Universitatea a luat ființă în 5 mai 1998 și a obținut acreditarea în data de 10 mai 2005, devenind astfel singura universitate particulară acreditată din Sibiu... detalii      

Programarea examenelor - sesiunea vară 2013

02-05-2013

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Conferinţa Internaţională „PERFORMANŢE ÎNTR-O ECONOMIE COMPETITIVĂ”

02-05-2013

În perioada 25-26.04.2013 a avut loc la Chişinău, Republica Moldova, Conferinţa Internaţională ,,PERFORMANŢE ÎNTR-O ECONOMIE COMPETITIVĂ’’, organizată de Institutul Internaţional de Management IMI-NOVA. La această conferinţă, unde Universitatea Româno-Germană a fost co-organizatoare, au participat... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu aniversează 15 ani de la înființare

18-04-2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează în data de 15 mai 2013 festivitatea de aniversare a 15 ani de la înființare, care va avea loc, începând cu orele 11:00, în Auditorium „Antonie Iorgovan”... detalii      

Investește în tine! BUZZ!Camp revine

11-04-2013

Inspire Business îți aduce și în această primăvară Porția de motivație și inspirație. BizCamp devine BUZZ!Camp și capătă un nou format cu mai multe surprize și oportunități. Intră pe www.buzzcamp.ro/event și află care sunt noutățile, ce invitați vin în această a 9-a ediție, când și unde va avea loc evenimentul... detalii      
Newsletter Buzz!Camp

Numărul 2 al Newsletter-ului din cadrul Proiectului Corporate Social Responsibility - CSR MATRIX

26-03-2013

Echipa proiectului CSR Matrix este bucuroasă să vă prezinte cel de al doilea număr al newsletterului său. În această ediție găsiți informații despre o serie de studii privind CSR și o parte din activitățile derulate de partenerii din cadrul proiectului... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu urează tuturor doamnelor și domnișoarelor
„La mulți ani!”

07-03-2013

Vă dorim să aveți parte de o primăvară frumoasă, de împliniri, bucurii, multă sănătate și fericire alături de cei dragi!

 

 

 

 

 

 

 

Numărul 3 al Buletinului Informativ al U.R.G.S.

07-03-2013

Suntem bucuroși să vă anunțăm apariția celei de-a treia ediții a Buletinului Informativ al U.R.G.S. În această ediție veți putea regăsi informații cu privire la consiliere și orientare în carieră, Flohmarkt caritabil SĂ FIM DARNICI ÎMPREUNĂ!, admitere 2013, noului website U.R.G.S., burse ERASMUS sau acordarea burselor de merit „Andrei Bichicean”... detalii      

Universitatea Româno-Germană din Sibiu vă urează o primăvară frumoasă!

01-03-2013

Sărbătoarea primăverii să vă aducă bucurie, speranță, optimism, multe împliniri, sănătate și fericire alături de cei dragi!

 

 

 

 

 

Oportunități de studiu și practică pentru studenți

15-02-2013

În atenția tuturor studenților U.R.G.S. - joi 21.02.2013, orele 17 va avea loc o prezentare interactivă a oportunităților de studiu și practică pentru studenți prin intermediul programului Erasmus. Sunteți invitați să audiați informații atât de la cadrele didactice, cât și de la foști studenți Erasmus, despre beneficiile și avantajele unei astfel de experiențe!

Examene de licență și disertație - februarie 2013

14-02-2013

Informații despre examenele de licență și disertație din sesiunea februarie 2013 pot fi vizualizate în cadrul secțiunilor Licență și Disertație.

Bine ați venit pe noua noastră pagină de Internet!

05-02-2013

Avem deosebita plăcere și bucurie de a anunța lansarea noului site al Universității Româno-Germane din Sibiu, acțiune preliminară inițiată în contextul aniversării a 15 ani de la înființarea Universității în luna mai a acestui an.

Noul website vine în sprijinul studenților, al absolvenților de liceu, al cadrelor didactice, precum și al partenerilor U.R.G.S. cu informații detaliate, relevante și permanent actualizate despre oferta educațională și activitățile derulate în cadrul Universității... detalii      

Programarea examenelor - sesiunea iarnă 2012

20-12-2013

Pentru vizualizare click pe link-ul alăturat... detalii      

Formare de Consultanți CSR la Universitatea Româno-Germană din Sibiu

17-12-2012

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în calitate de partener în cadrul proiectului "Corporate Social Responsibility - CSR MATRIX", a organizat în perioada 12-13 decembrie 2012 Seminarul de formare "Consultant CSR" și Masa Rotundă pentru discutarea produsului CSR MATRIX... detalii      

Studenții Ro-Ger la Seminarul Internațional organizat la Varșovia

17-12-2012

Un grup de cinci studenți din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu, însoțiți de un cadru didactic, au participat la începutul lunii decembrie pentru a doua oară la Seminarul Internațional (International Seminar Mannheim - ISEM), organizat anual de instituția... detalii      

Să fim darnici împreună - Flohmarkt Caritabil

06-12-2012

Universitatea Romano-Germană din Sibiu vă așteaptă la FLOHMARKT CARITABIL în perioada 10-14 decembrie 2012, între orele 08:00-18:00, în Sala de Lectură (parter). Programul evenimentului este disponibil aici. Să fim darnici împreună!

BizCamp - pentru prima dată și în Sibiu

16-11-2012

Pentru prima dată în Sibiu, BizCamp vine alături de tine împreună cu una dintre cele mai importante companii de pe piața business, Stefanini. Dacă ești în căutarea unui job, cu precadere în domeniul IT, ești un bun cunoscător de limbă germană, dar știi și engleză... detalii      

BizCamp - pentru prima dată și în Sibiu

16-11-2012

Universitatea Româno-Germană din Sibiu în parteneriat cu BizCamp vă invită să participați joi, 22 noiembrie 2012, începând cu orele 09:30, la Continental Forum din Piața Unirii din Sibiu, la cea de-a 8-a ediție a evenimentului dedicat orientării profesionale, creat special pentru studenți și tineri profesioniști... detalii