path

Burse de merit și de studiu pentru studenții U.R.G.S.

31.03.2014

Primăvara a venit cu bucurii pentru un număr de studenți ai Universității Româno-Germane din Sibiu. Ca în fiecare an, domnul prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean – rectorul URGS răsplătește rezultatele deosebite obținute de studenții noștri.

În cadrul festiv oferit de Senatul Universitar U.R.G.S din data de 25 martie 2014, au fost acordate cele 4 burse de merit „ANDREI BICHICEAN” următorilor studenți: Blaj Roxana Maria – Economia Comerțului, Turismului, Serviciilor și Managementul Calității anul I; Paskuy Emoke Magda – Drept anul I; Tatu Răzvan Teodor – Drept anul I și Stroia Cezara Denisa – Management anul I.

Cu aceeași ocazie, au fost acordate 2 burse de studiu cu o durată de un semestru la Wilhelm Löhe Hochschule für angewandte Wissenschaften (WLH), Fürth, R.F. Germania. Bursele au fost acordate studentelor: Borșan Alexandra Maria – Economia Comerțului, Turismului, Serviciilor și Managementul Calității anul III și Hader Doris Cristina – Management anul I și au fost finanțate de unul dintre cei mai vechi parteneri ai Universității Româno-Germane din Sibiu și anume Diakonie Neuendettelsau.

Merită menționat faptul că Diakonie Neuendettelsau și Wilhelm Löhe Hochschule Fürth sunt parteneri au instituției noastre în programul Erasmus, prin intermediul căruia studenții pot participa la mobilități de practică sau studiu, cu o durată de trei sau șase luni, finanțate de Uniunea Eruropeană. De asemena în perioada 30–31 octombrie 2014 se va derula la Sibiu Conferința Științifică Internațională în parteneriat cu cele două instituții din Germania.

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții