path

Sesiunea anuală de comunicări știinţifice a Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu” – ediția 2016

25.05.2016

În perioada 27-28 mai 2016, se desfăşoară Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice cu tema Administraţia şi justiţia în secolul XXI. Realităţi, perspective, provocări, organizată de Institutul de Științe Administrative „Paul Negulescu” și Universitatea Româno-Germană din Sibiu. Deschiderea evenimentului va avea loc la sediul universității din Sibiu, strada Rîului, nr. 23, în Auditorium „Antonie Iorgovan”, începând cu ora 10:00.

În cadrul sesiunii, se propun dezbateri în cadrul a două secțiuni științifice: Administraţia în secolul XXI – realităţi, perspective, provocări, respectiv Justiţia în secolul XXI – realităţi, perspective, provocări.

Totodată, în cadrul acestei manifestări științifice se vor lansa două lucrări de specialitate în domeniul științelor juridice și administrative, de către: Ioan Lazăr, Dreptul Uniunii Europene în domeniul concurenței și Oliviu Puie, Tratat teoretic și practic de contencios administrativ (volumul I și II), ambele lucrări fiind publicate în cadrul Editurii Universul Juridic.

 

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții