path

A XIV-a Conferință Științifică Internațională a Universitații Româno-Germane din Sibiu

28.10.2014

Joi și vineri (30-31 octombrie 2014) Universitatea Româno-Germană din Sibiu este gazda celei de 14-a Conferință Științifică Internațională a U.R.G.S. Evenimentul din acest an este organizat în parteneriat cu Wilhelm Löhe Hochschule für angewandte Wissenschaften din Fürth, Diakonie Neuendettelsau, Germany, Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA), Moldova și Universite Paris 13, France.

Tema porpusă pentru acest an este Social Entrepreneurship in the context of the post-crisis period and the implementation of the Europe 2020 Strategy și își dorește să găsească o serie de răspunsuri la provocările aduse de noua strategie de dezvoltare a Uniunii Europei pentru perioada 2014 - 2020, mai ales în contextul situației economice actuale.

În cadrul acestui eveniment deosebit, Universittatea Româno-Germană din Sibiu vor acorda două titluri de Senator de Onoare al U.R.G.S domnului Prof.dr.h.c. Herman Schoenauer, rectorul Diakonie Neuendettelsau din Germania, un partener de mai bine de 10 ani al Universității noastre și domnului Joachim Hermann, Ministru de Stat al Afacerilor Interne, Construcțiilor și pentru Infrastructură al Landului Bavaria, Germania.

Programul

Afișul

Site-ul conferinței

 

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții